SEiGLER Lever drag Conventional SGN Blå Standard

SEiGLER Lever drag Conventional

SGN Blå Standard

Varenr:2000014-5
4 990,-
-+
2 på lager

Alle modellene kan spesialbestilles med venstre Sveiv! Ta kontakt for interesse

 

Beskrivelse SGN (small game narrow):

SG Narrow ble bygget etter at SEiGLER la merke til en trend for mindre og lettere sneller med nok krefter for store kystfisker. I hovedsak er denne lik SG-snella, men SGN er lettere med samme bremsekraft. Hvis du er på fiske etter store arter på grunnere vann (f.eks kveite) der linjekapasiteten er mindre viktigere, men ønsker fortsatt samme kraften, er dette snella for deg!

Langt sveivalternativ tilgjengelig for mer dreiemoment.

 

Beskrivelse SG (small game):

The Small Game fishing reel var SEiGLER originale snelle. Den ble designet som "Do All" -snella i sortementet. SG er perfekt for å målrettet fiske etter f.eks kveite, torsk +++, og flott for jigging, langsom pitch jigging og trolling.

Langt sveivalternativ tilgjengelig for mer dreiemoment.

 

Beskrivelse LGN (large game narrow):

LG Narrow ble laget for å gi deg en kompakt følelse av SG med den utrolige kraften og dreiemomentet til LG. Denne spolen er flott for langsomt jigging, trolling eller bunnfiske. Hvis du retter deg mot kveite eller til og med mindre tunfisk, er denne snella noe for deg.

 

Beskrivelse LG (large game):

LG var designet for sportsfiskere som krevde mer linekapasitet SEiGLER opprinnelige SG-snelle (small game). Sammen med mer kapasitet kom stor kraft for mer krevende opplevelser. Hvis du retter deg mot stor kveita på dypt vann eller til og med tunfisk, er denne snella noe for deg.

-Kort sveivarm: Hastighet

-Lang sveivarm: Moment

 

Beskrivelse OS (offshore small):

OS (offshore small) ble laget som neste trinn opp fra LG snela (Large Game) som introduksjon til ekte Bluewater-spesifikt fiske. OS ble designet sammen med de fremste fiskefangstene og kameratene på østkysten. Hvis ambisjonen din har ført deg offshore i jakten på en Marlin eller en rekke Pelagics, er denne høyhastighets Billfishing-maskinen valget for deg.

-Bare tilgjengelig i høyre hånd

-Kort sveivarm: Hastighet

-Lang sveivarm: Moment


 

Modell Line Kapasitet Vekt Bremsekraft
SGN 0,30mm 320m 317g 13kg
SG 0,33mm 410m 346g 13kg
LGN 0,44mm 350m 532g 16kg
LG 0,44mm 685m 573g 16kg
OS 0,48mm 730m 697g 16kg