Fri frakt over 1 500,-

Spesialister på havfiske

Fiske, sneller og spesialutstyr av høy kvalitet og til hyggelige priser.

Kontakt oss

Fiskeutstyr på nett

Fiskestanga AS er importør og forhandler av fiskeutstyr på nett. Vi har et stort utvalg av fiskestenger, sneller og annet utstyr for både hobbyfiskeren og den svært særiøse sportsfiskeren. Vi fører eksklusive merkevarer som Black Hole USA, Jigging Master, Savage Gear, Okuma – produkter med unike egenskaper, lekkert design og maksimal ytelse.

Fiskelykken er ikke tilfeldig

Riktig utstyr gir den beste fiskeopplevelsen!

  • Høy kvalitet
  • Konkurransedyktige priser
  • Rask levering

Vi har åpnet butikk

Mandag 15:00 - 17:00

Tirsdag 15:00 - 17:00

Onsdag 11:00 - 17:00

Torsdag 15:00 - 17:00

Fredag 15:00 - 17:00

Lørdag 10:00 - 14:00

Torolv Kveldulvsons gate 30
   8800 Sandnessjøen

Merkevarer

Vi forhandler kvalitetsutstyr og produkter fra verdensledende merker.

Black Hole USA

Black Hole USA lager høyspesialiserte fiske for sportsfiskere som ønsker en unik fiskeopplevelse! Stengene deres er spekket med den nyeste teknologien for å gjøre dem så lette og sterke som mulig.

Jigging Master

Jigging Master er en svært populær utstyrsleverandør av fiske og sneller. Her får du det siste innen karbonteknologi og produksjonsmetoder for å møte tøffe krav fra sportsfiskere verden over.

Logo av Jigging Master

Okuma

Okuma prøver å levere den ultimate fiskeopplevelsen til alle. For å oppfylle dette målet, forsøker de hver dag å lage de beste fiskesnellene og stengene for våre sportsfiskere.

Logo av Okuma

Savage gear

Kjærligheten til det moderne slukfiske er drivstoffet som driver Savage Gear-serien! Innovasjon har alltid vært en del av DNA hos Savage Gear, og å skape så realistiske sluker og jigger som mulig

Logo av Savagear