Lawson Atlantic Salmon S3 Aramid m/Tube 3-delt Lawson Atlantic Salmon S3 Aramid m/Tube 3-delt Lawson Atlantic Salmon S3 Aramid m/Tube 3-delt

Lawson Atlantic Salmon Aramid S3 er spesialutviklet for laksefiskere med særlig høye krav til stengene de bruker. Vi har laget stengene av japansk 46-tonnskarbon tilsatt en Aramid-blanding som gjør klingene 12 prosent sterkere enn om de var av rent karbon. Klingene er i tillegg coatet med et Aramid-belegg som gjør de langt mer motstandsdyktig mot slagskader.

Atlantic Salmon S3 kjennetegnes blant annet ved sin ekstremt gode spenst som gir presise og veldig lange kast der det er behov for dette. Den spenstige klingen tretter også ut laksen meget effektivt, og gjør at kampen med fisken blir langt mer nytelse enn slit. Følsomhet i laksefisket er viktig, og her kan vi garantere deg at forskjellen på bunn og napp vil være veldig tydelig. De fantastiske komponentene stengene er bygd opp av får Atlantic Salmon S3 til å fremstå nærmest vektløs. Dette, i kombinasjon med den velbalanserte klingen, gjør nå selv iherdig laksefiske til en nytelse for skuldre og rygg.

Den tredelte stangen leveres i et smakfullt og minimalistisk grågrønt design. Både kork, snellefeste og stang ringer er selvsagt av beste kvalitet på en av våre mest påkostede stangserier. Et tykt fløyelsfutteral og en Cordura-trukket stangtube sørger for sikker transport frem til fiskeplassen.

 

11´ Haspel – Up to 50g

Glimrende stang for kasting av lette wobblere, samt sluk og markfiske i de minste til mellomstore elvene. Ikke la deg lure av den lave kastevekten, her er det power nok til å lande stor laks også!


12´ Haspel – Up to 60g

Dette er allround lengden for sluk og markfiske i våre mellom- og store elver

13´ Haspel – Up to 50 og 70g

Dette er først og fremst lengden for markfiske, flue/dupp og tube/spinn. Passer godt til de største elvene og til de mindre, men strie vestlandselvene hvor agnet gjerne må styres inn bak store steiner.

14´ Haspel – Up to 35 og 90g

Lette agn og stor fisk var noen av stikkordene for utviklingen av denne modellen. Passer godt til wobblerfiske med tynne liner og lett markfiske. Lengden gjør det enkelt å styre agnet i vannet. Kasteegenskapene på lette agn er overlegne. Kjøring av stor fisk på tynn line er en nytelse på denne stanga!


14´ Haspel – Up to 90g

Dette er kastemaskinen for deg som fisker på langdistanse med mark, tube/spinn og flue/dupp. Her får man løftet mye sene av vannet samtidig som man har meget god følelse med agnet.


Modell Kastevekt Deler
Atlantic Salmon S3 Aramid 11' Up to 50g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 12' Up to 60g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 13' Up to 50g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 13' Up to 70g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 14' Up to 35g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 14' Up to 90g 3