Lawson Arctic Trout S4 Aramid MicroWave m/Tube 3-delt Lawson Arctic Trout S4 Aramid MicroWave m/Tube 3-delt Lawson Arctic Trout S4 Aramid MicroWave m/Tube 3-delt Lawson Arctic Trout S4 Aramid MicroWave m/Tube 3-delt Lawson Arctic Trout S4 Aramid MicroWave m/Tube 3-delt Lawson Arctic Trout S4 Aramid MicroWave m/Tube 3-delt Lawson Arctic Trout S4 Aramid MicroWave m/Tube 3-delt Lawson Arctic Trout S4 Aramid MicroWave m/Tube 3-delt

Lawson Arctic Trout S4 Aramid

MicroWave m/Tube 3-delt

Varenr:12-30270
2 719,-
3 199,-Ordinær pris
-+
1 på lager• Øker kastelengden

• Gir bedre presisjon

• Minsker snøreslitasje

• Eliminerer vindknuter

• Reduserer stangvekt

• Øker stangas spenst og hurtighet

• Forbedrer spolepåføring med fletteliner


Microwave Nanolite stangringer er av aller ypperste kvalitet fra American Tackle i USA. De er både patenterte og prisbelønnet med bla. «Inovation of the year»/EFTTEX-Europa og «Best Accessory»/ICAST-USA. Microwave ringene gir større presisjon og lenger kast, pga. mindre friksjon etter at lina har rettet seg gjennom den første traktformede løpe-ringen. Snøreopplegget på snella blir også tightere grunnet denne stangringen. Dette gir et smoothere fiske med mindre trøbbel med backlash og merkelige vindknuter. De ultralette Microwave stangringene gir en redusert vektbelastning på stang-emnet. Dette fører til en raskere aksjon i stanga kontra «vanlige» stangringer med høyere vekt.


Lawson Arctic Trout Aramid S4 er spesialutviklet for ørret- og sjøørretfiskere med særlig høye krav til stengene de bruker. Vi har laget stengene av japansk 46-tonnskarbon tilsatt en Aramid-blanding som gjør klingene 12 prosent sterkere enn om de var av rent karbon. Klingene er i tillegg coatet med et Aramid-belegg som gjør de langt mer motstandsdyktig mot slagskader.


Lawson Arctic Trout Aramid S4 er den fjerde utgaven av denne fantastiske stangserien. Hele fire av fire ganger har den endt opp med høyeste score i testene den var vært med i. Høykvalitetsklingen har bevart sin smekre og lett gjenkjennelige aksjon gjennom årene, mens komponentene stadig har blitt videreutviklet til det bedre. Lettere, sterkere, slankere og mer følsom er stikkordene for videreutviklingen av denne serien.


Lawson Arctic Trout ble altså utviklet spesielt med tanke på ørret og sjøørretfiske. Også elvefiskerne fikk kjapt opp øynene for disse stengene, som er ypperlige til lettere elvefiske etter smålaks og sjøørret. Den tredelte klingen med spigot-skjøter er ekstremt lett, spenstig og hurtig. Den har i tillegg en presisjon og følsomhet med få sidestykker i det norske markedet. En matt, grågrønn finish med oransje pyntesurringer og detaljer gir et smakfullt og eksklusivt design som er behagelig å se på.


Arctic Trout S4 kjennetegnes blant annet ved ekstremt god følsomhet, lav vekt og en spenst som gir presise og rekordlange kast uten anstrengelser. Stengene er i tillegg en nytelse å kjøre fisk på. Prøv selv, og opplev forskjellen. Lawson Arctic Trout S4 leveres i et tykt fløyelsfutteral og en Cordura-trukket stangtube som sørger for sikker transport frem til fiskeplassen.


7´ og 8´ Haspel

Dette er lengdene som foretrekkes når det fiskes fra båt og i trange situasjoner med tett vegetasjon rundt fiskeplassen. Glimrende stenger også når det skal lobbes små spinnere eller mark med splitthagel som kastevekt ut i små elver og bekker.


9´ Haspel

Dette er allround lengden til wobbler, sluk, spinner og agnfiske etter ørret fra land. Denne lengden gir som regel tilstrekkelige kastelengder, samtidig som den fint kaster en passe tung dupp med en fortom på et par meter ned til en markklyse.


10´ Haspel

Her er sjøørretfiskerens allroundstang. Denne lengden gir lange kast for slukfiskeren selv i hard vind. Stanglengden gjør det også enkelt å styre fisk og sluk unna hindringer i fjæra. For ørretfiskeren som skal midtfjords med sluk eller fiske med flue og dupp, så er denne lengden et klart førstevalg.


11´ Haspel

11 fot er en lengde som stadig blir vanligere blant dagens sjøørretfiskere. Spesielt til meitefiske med brisling fra land og fiske med bombarda eller «ørretbomber». Dette er også en glimrende lengde når det skal finfiskes med mark eller flue og dupp etter brunørret og sjøørret i elva. Er det de ekstreme kastelengdene du er på jakt etter, er dette førstevalget.


Modell

Kastevekt

Deler

Artic Trout Aramid MicroWave S4 7'

3-12g

3

Artic Trout Aramid MicroWave S4 8'

4-16g

3

Artic Trout Aramid MicroWave S4 9'

4-16g

3

Artic Trout Aramid MicroWave S4 9'

6-22g

3

Artic Trout Aramid MicroWave S4 10'

4-16g

3

Artic Trout Aramid MicroWave S4 10'

6-22g

3

Artic Trout Aramid MicroWave S4 10'

8-30

3

Artic Trout Aramid MicroWave S4 11'

6-26g

3