Prey Spiraljigger & Winder snelle Prey Spiraljigger & Winder snelle

Prey Spiraljigger & Winder snelle

Varenr:109607
4 928,-
5 798,-Ordinær pris
1 på lager

Se tabell for bruksområde

Eksempelvis er stang alternativ 1 er tiltenkt snellealternativ 1, mens stang alternativ 2 er tiltenkt snellealternativ 2 osv, men hos Fiskestanga står du helt fritt å velge snelle etter ønske.

I alternativene er det tiltenkt allround snelle størrelse som passer både for multifilament snøre og monofilament snøre. Ønsker du kompakt som mulig, kan mindre modell velges hvis du bruker multifilament (flettet tråd). Ønsker du ekstra mye snørekapasitet på monofilament (nylon), anbefales det en snelle modell større.  

 

Prey SpiralJigger V2 

Prey SpiralJigger V2 er spesielle stenger for tyngre havfiske med multiplikatorsneller. Stangringene dreier rundt 180 grader fra utgangspunktet slik at toppøyet til slutt peker ned. Dette gir bedre balanse i utstyret under fiske og spesielt under kjøring av stor fisk. Stengene er fra 5,6 fot til 5,9 fot lange og er utstyrt med klinger i høykvalitets T36 Karbon som er belagt med 3X Cross Wrapping tape for ekstra styrke og holdbarhet. Stengene er meget lette og spenstige, de er rett og slett en nytelse å fiske med. De smekre høykvalitetsklingene leverer i tillegg en løftekraft som er mye høyere enn det man skulle tro ved første øyekast, mer enn tilstrekkelig for selv de store kveitene her hjemme. Kvalitetskomponenter som Fuji snellefeste med trigger feste gir bedre støtte og grep bak snelle, tynne og sterke SIC stangringer, integrerte gummi kryss butt i anti-skli materiale og et behagelig foamhåndtak kommer som en ekstra bonus til en klinge som virkelig leverer over de fleste forventninger!

 

Modell Lengde Pilkevekt Stangvekt Deler
Multiplikator 5’9 Up to 300 g 289 g 1-delt
Multiplikator 5’6 Up to 400 g 301 g 1-delt
Multiplikator 5’6 Up to 600 g 313 g 1-delt


 

Prey winder PLD V2

Havfisket er fortsatt i utvikling og trenden er kompakte og lette sneller tilpasset moderne liner. Prey Winder V2 serien er nettopp det. Små og nette, men samtidig solide, og med bremsekraft nok til å lande det meste som svømmer i norske farvann. Flere kveiter oppimot 200 kg. har allerede måtte gi tapt og snella er i dag i bruk på flere av de største fiskecampene i Nord-Norge. Snellene er frest ut av ett stykke 6061-T6 aluminium og alle deler er i rustfritt stål eller korrosjonsbestandige materialer. En god, kompakt og moderne kvalitetssnelle til tøft havfiske!

 

  • 6 Rustfrie forseglede kulelager
  • 1 Nålelager
  • Rustfrie komponenter
  • Spakbrems for optimal kontroll
  • 100% presisjonsfrest av et stykke 6061-T6 aluminium
  • Karbon/rustfritt bremsesystem
  • Maks bremsekraft 7 kg.
  • Ergonomisk utformet sveiv håndtak
  • Justerbar sveiv for ønsket lengde
  • Bøyle for låsing av snella til stanga

 

Modell Vekt Utveksling Senekapasitet
PLD-10 V2 460 g 1:5,2 0,40 mm / 2500 m
PLD-12 HS V2 550 g 1:5,8 0,40 mm / 450 m

 

Tilpass