Pukkellaks sett SG Parabellum og SG snelle Pukkellaks sett SG Parabellum og SG snelle

Pukkellaks sett

SG Parabellum og SG snelle

Varenr:110808
1 973,-
3 168,-Ordinær pris
2 på lager

I år er det "pukkellaks år" og det ventes inn store mengder i fjordene. Pukkellaks er en helt fantastisk matfisk så lenge den blir tatt i havet, eller tidlig i elva.  Vi ønsker så mange som mulig til å fiske denne arten, og lager derfor sett til en veldig gunstig pris! Alle stenger i alternativene er 4 delte, så er lett å ta med seg og transportere!

 

Dette er et fiskesett til pukkellaks for enhver fisker som ønsker å fange denne spennende arten. Pukkellaksen er kjent for sitt harde drag, og for å kunne takle disse fiskene trenger man et godt utstyrt fiskesett. I dette settet er det økonomisk alternativ av høy kvalitet for akkurat dette fisket, men kan også helt fint brukes som grov sjø-ørret sett, og lettere lakse sett.


Dette fiskesettet er laget av høykvalitetsmaterialer som tåler de tøffe forholdene som kan oppstå under fiske etter pukkellaks. Settet inneholder en solid stang som er utviklet for å takle kraftige drag, samt en pålitelig snelle som gir deg god kontroll over fisket. Snøret som kan velges i settet er av høy kvalitet og er godt egnet for fiske etter pukkellaks.

Tilpass