Fri frakt over 1 500,-

Fiskestanga  |  05/09/2022

Fiskeskolen - Sesong 5, episode 9: Fiske med ungdom

Fiskeskolen har invitert en gruppe ungdommer fra Øygarden Ungdomsskule til å fiske etter stor fisk. En invitasjon de ikke kunne si nei til!

I denne episoden møte Havfiskeskolen en litt annerledes fiskeskole. Hver torsdag samles nemlig en gruppe elever fra Øygarden ungdomsskule utenfor Bergen til et helt spesielt oppdrag. Da er det friluftsliv på timeplanen, med et særlig fokus på fiske. Det er lærerne Øyvind og Arne-Gunnar Solsvik som startet dette prisvinnende fiskeprosjektet. Endre Hopland og John Ivar Askevold fra Havfiskeskolen har invitert denne fine gjengen med seg på tur, en invitasjon som ikke kunne avslås. 

Med høysol på fjorden og nordavind i ryggen legger Fiskeskolen og Havfiskeskolen til havs med store forventninger om storfisk på over ti kilo. Med oss på turen har vi forskjellige varianter av Prey Jig Stick, Prey Spiral Jigger, Prey Light Jigger, og Lawson Powerflex. Snellene vi bruker er forskjellige Prey Windere utstyrt med Lawson Compact 8- og Lawson Compact 4 snører. Vi går for storfisken og da rigger vi med hel agnfisk, derfor bruker vi Søvik Natural Bait serien til takkel.

Bli med ut på fjorden på jakt etter storfisken!