Fri frakt over 1 500,-

Fiskestanga  |  05/09/2022

Fiskeskolen - Sesong 5, episode 8: Fiske med barn

Bli med John Ivar, Endre, Kaspian og Leni mens de prøver seg på agnfiske fra brygge. En perfekt introduksjon til verdens beste hobby!

Nå er fellesferien like rundt hjørnet og mange barnefamilier tenker seg ut mot sjøen for å fiske. Når man har med barn på fisketuren er det viktig å huske på at det alltid må skje på barnas premisser. Altså er det best å vente med fisken som krever konsentrasjon og styrke. Belønningen er ikke storfisken, men å oppleve at barna finner glede i, og får mestringsfølelse av å fiske.

I denne episoden har John Ivar og Endre med seg Kaspian på seks år og mamma Leni Vilnes Mjåseth på flytebrygge for å fiske etter diverse leppefisk, fra små bergnebb til store berggylter. Det er helt ideelle arter å fiske etter for håpefulle gutter og jenter. Og med en stamp med vann på bryggekanten kan du studere fangsten nærmere uten å nødvendigvis måtte kakke fisken.

Agnfiske med enkelkroker, som Søvik Natural Baitholder, er en perfekt introduksjon for barn da det gir gode sjanser for å få fisk, både i saltvann og ferskvann. Det skal være lett å fiske med barn, så vi bruker korte ispikkestikker fra Lawson.

Bli med John Ivar, Endre, Kaspian og Leni mens de koser seg med agnfiske fra brygge, en perfekt introduksjon til verdens beste hobby!