Fri frakt over 1 500,-

Fiskestanga  |  05/09/2022

Fiskeskolen - Sesong 5, episode 5: Fjordlange

I denne episoden av Fiskeskolen er vi på jakt etter det som på mange måter er den perfekte fisken for sjøfiske - nemlig fjordlange!

Velkommen til en ny episode av Havfiskeskolen. I denne episoden er vi på jakt etter det som på mange måter er den perfekte fisken for sjøfiske. Denne fisken er glupsk, den er sterk, den vokser seg stor, den finnes langs hele kysten inkludert inne i fjordene, og ikke minst er den også perfekt på middagsbordet - vi skal fiske etter fjordlange!

Våren banker på døren, gytetiden nærmer seg og da er matkvaliteten på fjordlangen på sitt beste. Havfiskeskolens dynamiske duo John Ivar og Endre rigger på med ferdigknytte Søvik Natural Bait-takkel i forskjellige varianter og pyntet med en lekker blekksprut fra Pulsator. I tillegg har vi blinkende Waterlights fra Søvik, samt en solid og kraftig Jigger som tåler opp mot 600 gram. Det er sånt fjordlangen, og andre rovfisker, setter pris på. 

Mer av våre beste tips og triks om alt fra utstyr, til teknikk og hvor du finner den beste fisken får du i denne episoden av Havfiskeskolen. God fornøyelse!